Januari
23 januari 2024 - 23 januari 2024
11:30 - 12:30

Plats

Service Center


Karriärmöjlighet med Länsförsäkringar

Career Center välkomnar dig som studerar vid JU till en karriärmöjlighet med Länsförsäkringar Jönköping.

Länsförsäkringar Jönköping erbjuder dig och dina grannar trygghet genom bank, försäkring och skadehantering i Jönköpings län.
Vi söker nu dig som är du student, vill jobba extra hos oss och samtidigt säkra upp sommarjobbet. Våra tjänster passar dig som vill jobba på regelbunden basis under hela studietiden och som har ett genuint intresse för vår bank- och försäkringsbranschen, för våra kunder och för försäljning.

Våra verksamheter inom bank, försäkring, skador samt ekonomi söker nu nya studentmedarbetare. Samtliga jobbmöjligheter innebär kundkontakt i telefon, digitala kanaler och i fysiska kundmöten men även en del administration.

Identifierar du dig med våra värdeord långsiktighet, omtänksam och nyfikenhet, då kan det vara dig vi söker. Vi berättar gärna mer så kom förbi, drick lite kaffe och prata med oss!

Vid tillfället finns även få möjlighet att prata med Lisa Wikberg, som jobbar som karriärvägledare vid Jönköping University. Career Center informerar om vilket stöd du kan få som student under din studietid, i form av karriärvägledning, feedback på ansökningshandlingar, deltagande i föreläsningar och seminarier, och mycket mer.

Förbered gärna ditt CV och uppdatera din LinkedIn-profil inför dagen. Mer information om våra lediga tjänster finns att läsa om på jobb.lansforsakringar.se

Tisdagen den 23 januari kl 11.30-12.30

Service Center

Välkommen! Vi bjuder på kaffe till alla deltagare!

Please note. This session is held in Swedish and the opportunities are restricted to Swedish speaking students



Arrangör: Career Center
Senast uppdaterad: 2024-01-11 14:19