Februari
6 februari 2019 - 6 februari 2019
16:30 - 19:30

Plats

GRO36, Huskvarnav. 82, Jönköping (Severins möbler)


Nätverksträff inom projektet Tillväxtkraft inom E-handel och Logistik (E-merge)

Jönköpings län - Sveriges nya e-handelscentrum

Projektet Tillväxtkraft inom E-handel och Logistik byter namn till E-merge och bjuder nu in till nätverksträff hos GRO36 i Jönköping.

Du får chansen att lyssna till Moon-Suck Song från Panagora - företaget som bland annat ligger bakom Baby Shops e-handelssatsning.
edverkar gör även Niklas Larsson från Science Park och Hamid Jafari från Jönköping University som båda pratar om e-handel utifrån olika perspektiv.
Vi avslutar med enklare förtäring.

Anmäl dig via denna länk.

Evenemanget ingår i det e-handelsprojekt som tidigare kallades ”Tillväxtkraft inom E-handel och Logistik”. Projektet har nu fått namnet E-merge och en egen logga. Projektet är ambitiöst. Det ska pågå i tre år och göra Jönköpings län till svenskt- och möjligen skandinaviskt e-handelscentrum. Länet har flera viktiga förutsättningar på plats redan och en av dessa är att vi redan är ett betydande distributionscentrum med närhet till E4, järnväg och flygplats. Projektet handlar om att knyta ihop detta med kunskap om e-handel, nya eller vässade affärslogiker och framförallt aktiva företag. Det är många som bidrager. Region Jönköpings län är projektägare och JU och Science Park är våra projektpartners. Länets kommuner och näringsliv är sponsorer. Huvudsponsorer är EU:s strukturfonder via Tillväxtverket, Sparbanksstiftelsen, Almi, Jönköpings kommun, Handelskammaren och Region Jönköpings län. Och så vill vi naturligtvis att just du ska engagera dig!



Arrangör: Extern arrangör
Senast uppdaterad: 2019-02-06 12:30