November
6 november 2019 - 6 november 2019
09:00 - 17:00

Plats

Högskolan för lärande och kommunikation


Kommunikationsdagen

Save the date!

Kommunikationsdagen JKPG

Årets kommunikationsdag kommer inträffa den 6 november och vi har många spännande föreläsningar som väntar på er.  Anmälan öppnar i höst. Håll er uppdaterade på vår hemsida www.kommunikationsdagenjkpg.se

Vi bjuder in dig som vill vara med och bidra till att stärka kommunikationen i och runtomkring Jönköping. Branschdagen riktar sig till en bred målgrupp för att maximera nätverkandet ända ut i fingerspetsarna. Du kommer att möta kommunikationsdirektörer, byråfolk, fackförbund, frilansare, forskare och branschföreningar.

Det kommer även att finnas möjlighet till att medverka på ett rekryteringsmingel med MKV-studenter som ska ha praktik och projektarbeten kommande vårtermin.

Kommunikationsdagen Jkpg är en branschdag fylld av inspirerande föreläsningar, workshops och paneldiskussioner, där olika aktörer i marknads- och kommunikationsbranschen möts, nätverkar och lär av varandra. Du väljer fritt föreläsningar från de fyra olika spåren mätning och uppföljning, identitet och varumärkesbyggande, tillgänglighet och inkludering samt kris och medier.

Dagen arrangeras av Jönköping University tillsammans med olika branschaktörer.



Arrangör: Högskolan för lärande och kommunikation
Senast uppdaterad: 2019-09-10 10:44