Maj
19 maj 2020 - 19 maj 2020
16:00 - 17:00

Plats

Online Teams-seminar


Digital inspirationsföreläsning med frilansfotografen Christopher Lanaway

Career Center i samarbete med Science Park!

Välkommen på en inspirerade föreläsning med Christopher Lanaway – prisad och internationellt publicerad frilansfotograf med fokus på  kommersiella bilder och porträtt.

Christopher kommer ursprungligen från Storbritannien men är idag bosatt i Sverige. Han specialisering inom fotografering har tagit honom till bland annat idrottsarenor över hela Europa. Christopher har fotograferat högprofilerade elitidrottare för både redaktionella sammanhang och reklamkampanjer.

Under föreläsningen kommer Christopher att berätta hur han kom in på fotografering och startade sitt företag. Han kommer dela med sig av hur branschen för fotografer ser ut, hur du kan kontakta nya kunder och bygga upp en kundbas för att göra sitt fotograferande till ett heltidsyrke.

Christopher kommer också att dela med sig av utmaningarna och svårigheterna han stod inför när han flyttade till Sverige, och hur han hanterar sig och anpassar sig efter nya förutsättningar i och med Corona-viruset.

Nyfiken på Christophers bilder? Spana in hans portfolio!

När?

Tisdagen den 19 maj kl. 16.00

Var?

Föreläsningen hålls online. Du som har anmält dig kommer att få en digital mötesinbjudan mailad till dig några dagar innan föreläsningen!

Språk

Föreläsningen hålls på engelska.

Anmälan

Anmäl dig senast 18 maj via Science Parks formulär på länken nedan!

https://sciencepark.se/kalender/inspirationsforelasning-med-frilansfotografen-christopher-lanaway/

 



Arrangör: Career Center
Senast uppdaterad: 2020-05-07 12:37