September
29 september 2023 - 29 september 2023
12:00 - 13:00

Plats

JMW salen, högskolebiblioteket


Forskning i fokus: Forskningskommunikation för forskarens egen skull

Sista veckan i september, 25-29 september, blir det en vecka med fokus på forskning och forskningskommunikation på Jönköping University. Under veckan kommer forskare från våra fyra fackhögskolor, tillsammans med externa gäster, hålla lunchföreläsningar/samtal i JMW-salen på högskolebiblioteket.

 

29 september: Forskningskommunikation för forskarens egen skull

I år fyller bloggportalen Vertikals tio år. Vertikals står för forskningskommunikation på ett nytt sätt - med forskarnas egna ord i fokus.

Charlotta Mellander, professor i nationalekonomi på Jönköping International Business School, Emil Danielsson, f.d projektledare Vertikals, och Lovisa Hamrin, ordförande i Hamrinstiftelsen, pratar om Vertikals, dess historia och betydelse samt om vikten av forskningskommunikation.

 

Alla som är intresserade är välkomna att lyssna på föreläsningarna. Evenemangen är gratis, öppna för alla och ingen föranmälan krävs.

För dig som vill äta något under tiden och inte vill köa erbjuder vi möjligheten att förköpa fika - kaffe och kanelbulle för 45 kronor - eller en lunchwrap med dryck och kaffe för 99 kronor här

Välkomna!
ju.se/forskningsveckanArrangör: Jönköping University
Senast uppdaterad: 2023-09-19 07:34