December
2 december 2021 - 2 december 2021
12:00 - 14:00

Plats

JU-aulan


From dream to reality - making it happen. Gästföreläsning med Jerry Engström

Entrepreneurship Academy välkomnar dig till en spännande gästföreläsning i entreprenörskap. Ta chansen att få nya idéer och viktig information om vårens stora evenemang E-challenge!

Många av oss har en dröm om att arbeta med vår passion – att starta eget eller kanske arbeta deltid med vår hobby. Men var ska man börja? Hur får man det att hända?

Vi har bjudit in Jerry Engström för att dela med sig av sina erfarenheter och tips om hur man går från dröm till verklighet. Det mentala grundarbete som behövs, de första darrande stegen och hur man tar det vidare till nästa nivå. Detta kommer att vara relevant för de flesta av oss – oavsett om du redan har en idé du vill komma igång med eller bara vill lyssna på vad man kan göra om en idé dyker upp längre fram.

Jerry började sin karriär på det multinationella företaget Unilever där han ansvarade för tillväxten av varumärken som Axe och Dove innan han blev Global Marketing Director på Fjällräven och var en del av den globala lanseringen. Efter år av resor och arbete över hela världen bestämde sig Jerry för att flytta hem till Höga Kusten och skapa FriluftsByn - en balanserad mix av natur, kreativitet och gemenskap.

Jerry har utsetts till Sveriges bästa marknadschef, Årets Placebrander och Årets landsbygdsutvecklare och coachar regelbundet andra i hur de ska förverkliga sina drömmar.

Boka in den 2/12 och se fram emot en föreläsning fylld av tips och inspiration. Föreläsningen riktar sig framförallt till studenter på JIBS och JTH men är öppen för alla studenter vid JU.  Entrén är gratis och vi erbjuder fika!

Evenemanget sponsras av Aktiestinsen

Obs: Föreläsningen kommer att hållas på engelska!Arrangör: Studentkåren
Senast uppdaterad: 2021-11-23 15:30